Chalet des Oliviers

Tot 11 personnen + 1 baby, 5 kamers, 250 m²

Planning van beschikbaren zijn op : www.gitesdewallonie.be , n° réf 1783

WIFI

Erg mooie nieuwbouw (2010), typische Ardense gevel uit hout en steen van de streek,met veel zorg ingericht en voorzien van alle comfort. U zult er een gezellige avond rond een houtvuur kunnen doorbrengen of er van een goeie maaltijd kunnen genieten: er is een open keuken aan de eetkamer.

Gelegen in een typisch Ardens dorp op de heuvels van de Semois. Tussen Bouillon en Rochehaut, aan de rand van een bos waar u veel mooie wandelingen kunt maken.

Aan de achterkant van het huis, in het zuidwesten, leggen 2 terrassen waarvan er één overdkt is. Daar kunt u rustig van een ongerept zicht op de vallei van de Semois genieten. De groene omgeving is uitzonderlijk mooi!

Het vakantiehuisje is een vertrekpunt voor vele wandelingen. Een landkaart met uitgestippelde streektochten is beschikbaar. De huiseigenaar kan u ook mooie wandelingen aanbevelen.

U hebt ook de mogelijkheid tot veel activiteiten: kayak, zwemmmen, vissen, Bouillon en Rochehaut bezoeken, uitzonderlijke landschappen bewonderen, streekproducten proeven.